Diana walesi hercegnő emléke ma is rendkívül erősen él a britekben. Halálának ötödik évfordulója előtt ugyanakkor sokan úgy érzik, hogy Lady Diana Spencernek még mindig nem sikerült igazán emléket állítani. A hercegnő örök legenda marad, nemcsak a brit alattvalók számára.
Diána walesi hercegné (született Diana Frances Spencer[1]; 1961. július 1.1997. augusztus 31.) Károly herceg első felesége. Két fia, Vilmos és Harry hercegek a második és a harmadik helyet foglalják el az Egyesült Királyság és 15 más nemzetközösségi királyság trónöröklési sorában.

Princess Diana 10 yr NewestNuma Tribute I Miss Your Love

James Hewitt--DI--eggyik szeretője

http://www.origo.hu/i/0209/20020923jameshewi.jpg

James Hewitt a kamerák előtt arról beszélt stúdióbeli lakótársának, Uri Gellernek, hogyan halt bele majdnem a brit trónörökös felségével folytatott kapcsolatába. A Back to Reality című program a Nagy-Britanniában különösen kedvelt valóságshow-alfaj, a híres emberekkel készített realityk legfrissebb darabja. Elődeinek népszerűsége és a bombasztikusnak szánt szereplőgárda azonban egyelőre kevés az új műsor sikeréhez.

Forrás: HölgyfórumJames Hewitt

Öngyilkos akart lenni James Hewitt, amikor 1992-ben nyilvánosságra került, hogy Diana szeretője volt éveken át. A volt lovassági tiszt, aki a hercegnőről szóló, folyamatosan bővülő bulvár hírfolyam egyik táplálója, a Back to Reality című valóságshow-ban Uri Gellernek elmélkedett múltjáról.

Az utolsó szerelem.

http://www.nana.hu/lapokkepek/cikkek/73000/73677_dodi01_s.jpg

Dodi visszavágásra kellett

A hercegnő az egész augusztust Mohamed Al Fayed fiával, a közismert playboy-jal, Dodival töltötte a Jonikal nevű jacht fedélzetén. A hajót pár hónappal korábban vásárolta a milliárdos, elsősorban azért, hogy imponáljon a hercegnőnek. A meghívás kapóra jött az elárvult Dianának.

Fiai az apjuknál nyaraltak, aki Camillával ünnepelte annak ötvenedik születésnapját, és csak pár hete szakított nagy szerelmével, doktor Hasnat Khannal.

A visszavágásra tökéletesen alkamasnak látszott a dúsgazdag Dodi, akivel körbehajózták az összes felkapott helyet a Földközi-tenger partján. A hercegnő sohasem ment a szomszédba, ha valakit bosszantani akart – és most


2009. január 27., kedd

Az utolsó felvonásA mentőautót már várta a Pitié-Salpetriere kórház személyzete. A kocsiban Diana hercegnő élet-halál közt lebegett. perációra készen állt. A mentősöktől a következő információkat kapták: Diana sokkos állapotban van, nagyon nehezen lélegzik, a vérnyomása rendkívül alacsony. A lassú szállítás közben egy szívfibrilláció miatt meg kellett állni, és amikor az autó az Austerlitz-hídon haladt keresztül, a beteg szíve megállt. A mentősök hosszú percekig harcoltak, míg végre sikerült újraéleszteniük a sebesültet.

A hordágyat csendben betolták a műtőbe, a sebész felnyitotta a fiatal nő mellkasát. Így már meg tudták állapítani a sebesülés nagyságát: a balesetkor bekövetkezett ütés masszív mellkasi sérülést okozott, elszakította az ereket és összezúzta a tüdőket. A belső vérzés miatt került kritikus állapotba Diana. A professzor összevarrta a sérült tüdővénát, vérátömlesztést alkalmaztak, de a sérült szív nem akart újraindulni.

Közvetlen szívmasszázst kezdtek, közel két órán át küzdöttek a hercegnő életéért. Hiába. Az orvosok összenéztek, felemelték a fejüket, aztán leengedték a karjukat. A műtő falán függő óra hajnali négyet mutatott. Vége, Diana hercegnő halott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése