Diana walesi hercegnő emléke ma is rendkívül erősen él a britekben. Halálának ötödik évfordulója előtt ugyanakkor sokan úgy érzik, hogy Lady Diana Spencernek még mindig nem sikerült igazán emléket állítani. A hercegnő örök legenda marad, nemcsak a brit alattvalók számára.
Diána walesi hercegné (született Diana Frances Spencer[1]; 1961. július 1.1997. augusztus 31.) Károly herceg első felesége. Két fia, Vilmos és Harry hercegek a második és a harmadik helyet foglalják el az Egyesült Királyság és 15 más nemzetközösségi királyság trónöröklési sorában.

Princess Diana 10 yr NewestNuma Tribute I Miss Your Love

James Hewitt--DI--eggyik szeretője

http://www.origo.hu/i/0209/20020923jameshewi.jpg

James Hewitt a kamerák előtt arról beszélt stúdióbeli lakótársának, Uri Gellernek, hogyan halt bele majdnem a brit trónörökös felségével folytatott kapcsolatába. A Back to Reality című program a Nagy-Britanniában különösen kedvelt valóságshow-alfaj, a híres emberekkel készített realityk legfrissebb darabja. Elődeinek népszerűsége és a bombasztikusnak szánt szereplőgárda azonban egyelőre kevés az új műsor sikeréhez.

Forrás: HölgyfórumJames Hewitt

Öngyilkos akart lenni James Hewitt, amikor 1992-ben nyilvánosságra került, hogy Diana szeretője volt éveken át. A volt lovassági tiszt, aki a hercegnőről szóló, folyamatosan bővülő bulvár hírfolyam egyik táplálója, a Back to Reality című valóságshow-ban Uri Gellernek elmélkedett múltjáról.

Az utolsó szerelem.

http://www.nana.hu/lapokkepek/cikkek/73000/73677_dodi01_s.jpg

Dodi visszavágásra kellett

A hercegnő az egész augusztust Mohamed Al Fayed fiával, a közismert playboy-jal, Dodival töltötte a Jonikal nevű jacht fedélzetén. A hajót pár hónappal korábban vásárolta a milliárdos, elsősorban azért, hogy imponáljon a hercegnőnek. A meghívás kapóra jött az elárvult Dianának.

Fiai az apjuknál nyaraltak, aki Camillával ünnepelte annak ötvenedik születésnapját, és csak pár hete szakított nagy szerelmével, doktor Hasnat Khannal.

A visszavágásra tökéletesen alkamasnak látszott a dúsgazdag Dodi, akivel körbehajózták az összes felkapott helyet a Földközi-tenger partján. A hercegnő sohasem ment a szomszédba, ha valakit bosszantani akart – és most


2009. január 27., kedd

vég szó.
iana a szerelmet kereste
Andrew Morton a világ egyik legismertebb tényfeltáró újságírója a hercegnő közreműködésével írta sokat vitatott életrajzi művét, a Diana igaz történetét.
Ez a könyv a hercegnő utolsó öt évéről szól, és megpróbálja megérteni a nőt, aki telve volt reményekkel, félelmekkel és démonokkal.
Őszintén és részrehajás nélkül. (2900 Ft, Gabo)

Titkok és igazságok Dianáról
Paul Burrell, a hűséges komornyik talán a legközelebbről ismerte a hercegnőt. Legújabb könyvében Diana barátairól, szokásairól, ruhatáráról, ékszereiről, a Kensington Palota titkairól fecseg, érdekesen, szórakoztatóan. (2390 Ft, Jokerex)

Lady Diana - Az utolsó fotó
Az első oknyomozó könyv, ami a Párizsi Bűnügyi Iroda közel négyezer oldalnyi nyomozati anyagának felhasználásával, percről-percre követi a végzetes nap eseményeit. Letehetlenül érdekes, helyenként sokkoló írás. (2390 Ft, Jokerex)

Diana - Die Biographie
Tina Brown, a Vanity Fair és New Yorker amerikai magazinok egykori szerkesztője közelről ismerte a hercegnőt. Életrajzának megírásához több mint kétszáz emberrel készített interjút, és Diana életének legapróbb részleteit is feltárta. Lebilincselő, igényes írás, egyelőre németül és angolul. (19.90 Euro, Droemer)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése