Diana walesi hercegnő emléke ma is rendkívül erősen él a britekben. Halálának ötödik évfordulója előtt ugyanakkor sokan úgy érzik, hogy Lady Diana Spencernek még mindig nem sikerült igazán emléket állítani. A hercegnő örök legenda marad, nemcsak a brit alattvalók számára.
Diána walesi hercegné (született Diana Frances Spencer[1]; 1961. július 1.1997. augusztus 31.) Károly herceg első felesége. Két fia, Vilmos és Harry hercegek a második és a harmadik helyet foglalják el az Egyesült Királyság és 15 más nemzetközösségi királyság trónöröklési sorában.

Princess Diana 10 yr NewestNuma Tribute I Miss Your Love

James Hewitt--DI--eggyik szeretője

http://www.origo.hu/i/0209/20020923jameshewi.jpg

James Hewitt a kamerák előtt arról beszélt stúdióbeli lakótársának, Uri Gellernek, hogyan halt bele majdnem a brit trónörökös felségével folytatott kapcsolatába. A Back to Reality című program a Nagy-Britanniában különösen kedvelt valóságshow-alfaj, a híres emberekkel készített realityk legfrissebb darabja. Elődeinek népszerűsége és a bombasztikusnak szánt szereplőgárda azonban egyelőre kevés az új műsor sikeréhez.

Forrás: HölgyfórumJames Hewitt

Öngyilkos akart lenni James Hewitt, amikor 1992-ben nyilvánosságra került, hogy Diana szeretője volt éveken át. A volt lovassági tiszt, aki a hercegnőről szóló, folyamatosan bővülő bulvár hírfolyam egyik táplálója, a Back to Reality című valóságshow-ban Uri Gellernek elmélkedett múltjáról.

Az utolsó szerelem.

http://www.nana.hu/lapokkepek/cikkek/73000/73677_dodi01_s.jpg

Dodi visszavágásra kellett

A hercegnő az egész augusztust Mohamed Al Fayed fiával, a közismert playboy-jal, Dodival töltötte a Jonikal nevű jacht fedélzetén. A hajót pár hónappal korábban vásárolta a milliárdos, elsősorban azért, hogy imponáljon a hercegnőnek. A meghívás kapóra jött az elárvult Dianának.

Fiai az apjuknál nyaraltak, aki Camillával ünnepelte annak ötvenedik születésnapját, és csak pár hete szakított nagy szerelmével, doktor Hasnat Khannal.

A visszavágásra tökéletesen alkamasnak látszott a dúsgazdag Dodi, akivel körbehajózták az összes felkapott helyet a Földközi-tenger partján. A hercegnő sohasem ment a szomszédba, ha valakit bosszantani akart – és most


2009. január 26., hétfő

Hírnév és keserűség


Hírnév és keserűség

www.royal.gov.uk1977 novemberében Diana élete gyökeres fordulatot vett. Akárcsak a tündérmesékben, az Althorp házba érkezett vadászatra a brit trónörökös Károly herceg, aki mellesleg Diana nővérének, Sarah-nak udvarolt abban az időben. A látogatás alkalmával bemutatták neki a 16 éves Dianát. A szőke kék szemű brit rózsaszál lehengerelte a királyi család sokat ígérő tagját. A Spencer család két királyi felmenővel is büszkélkedhetett, és ez a tény különösen előnyös színben tüntette fel a Spencer lányokat.

A herceg és Diana egymásra találtak, habár természetük lényegesen eltérő vonásokat mutatott: a komoly trónörökös szeretett operába és művészeti galériákba járni, míg ifjú kedvesének inkább a vásárlásokon és a popzenén járt az esze. Ennek ellenére 1981. február 5-én Károly megkérte Lady Di kezét. Három hónappal később a királyi ház bejelentette az ország lakosságának az eljegyzést, és ettől kezdve Diana minden hivatalos eseményre elkísérte jövendőbelijét.

Még abban az évben, július 29-én összeházasodtak

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése