Diana walesi hercegnő emléke ma is rendkívül erősen él a britekben. Halálának ötödik évfordulója előtt ugyanakkor sokan úgy érzik, hogy Lady Diana Spencernek még mindig nem sikerült igazán emléket állítani. A hercegnő örök legenda marad, nemcsak a brit alattvalók számára.
Diána walesi hercegné (született Diana Frances Spencer[1]; 1961. július 1.1997. augusztus 31.) Károly herceg első felesége. Két fia, Vilmos és Harry hercegek a második és a harmadik helyet foglalják el az Egyesült Királyság és 15 más nemzetközösségi királyság trónöröklési sorában.

Princess Diana 10 yr NewestNuma Tribute I Miss Your Love

James Hewitt--DI--eggyik szeretője

http://www.origo.hu/i/0209/20020923jameshewi.jpg

James Hewitt a kamerák előtt arról beszélt stúdióbeli lakótársának, Uri Gellernek, hogyan halt bele majdnem a brit trónörökös felségével folytatott kapcsolatába. A Back to Reality című program a Nagy-Britanniában különösen kedvelt valóságshow-alfaj, a híres emberekkel készített realityk legfrissebb darabja. Elődeinek népszerűsége és a bombasztikusnak szánt szereplőgárda azonban egyelőre kevés az új műsor sikeréhez.

Forrás: HölgyfórumJames Hewitt

Öngyilkos akart lenni James Hewitt, amikor 1992-ben nyilvánosságra került, hogy Diana szeretője volt éveken át. A volt lovassági tiszt, aki a hercegnőről szóló, folyamatosan bővülő bulvár hírfolyam egyik táplálója, a Back to Reality című valóságshow-ban Uri Gellernek elmélkedett múltjáról.

Az utolsó szerelem.

http://www.nana.hu/lapokkepek/cikkek/73000/73677_dodi01_s.jpg

Dodi visszavágásra kellett

A hercegnő az egész augusztust Mohamed Al Fayed fiával, a közismert playboy-jal, Dodival töltötte a Jonikal nevű jacht fedélzetén. A hajót pár hónappal korábban vásárolta a milliárdos, elsősorban azért, hogy imponáljon a hercegnőnek. A meghívás kapóra jött az elárvult Dianának.

Fiai az apjuknál nyaraltak, aki Camillával ünnepelte annak ötvenedik születésnapját, és csak pár hete szakított nagy szerelmével, doktor Hasnat Khannal.

A visszavágásra tökéletesen alkamasnak látszott a dúsgazdag Dodi, akivel körbehajózták az összes felkapott helyet a Földközi-tenger partján. A hercegnő sohasem ment a szomszédba, ha valakit bosszantani akart – és most


2009. január 27., kedd

Dájáná

Dájáná

DianaMint ahogy azt már ti is észrevehettétek, maghalt. Nehéz is lett volna nem észrevenni. Ahová a távközlés valamilyen formája elért, oda eljutott a hír is azon a bizonyos szeptember 1-én: Néhány óra alatt elkészültek a tudósítások. Az emberek nagy részének patakokban folyt a könnye, vannak azonban néhányan, akiknek már ekkor patakokban folyt a pénz. Ugye ez egy kis magyarázatra szorul? Azokról az emberekről beszélek, akik ebben az eseményben is pénzt láttak és gyorsan tőkét akartak kovácsolni a néhai hercegnő halálából.Diana Hogy hogyan? Ötletes választ ad erre a kérdésre az a szaúd-arábiai üzletember, aki dollármilliókat ajánlott a Mercedes roncsaiért. Meglehet születtek ennél sokkal egyszerűbb ötletek is. Percek alatt megjelentek a Diana életútját ábrázoló feketeborítós könyvecskék is. Akik pedig lusták olvasni, megvásárolhatják a drámát video kazettán: Diana lesöpörte a polcokról Cindy és Claudia aerobic kazettáit. Később jött a jó öreg Elton, aki könnyeit nagy nehezen visszatartva elpötyögte Diana búcsúztatására írt számát, majd néhány milliós példányszámban eladta CD-n is... Ezalatt a Kiskegyed, a Százszorszép, és egyéb újrafeldolgozásra váró papírszemetek ontották magukból cikkeiket, amelyek Diana szeretői mellett nagy előszeretettel foglalkoztak azzal, hogy vajon Károly vagy az UFO-k ölték-e meg szerencsétlen Di-t. De gyakori, hogy a cikkek elolvasásával végül arra a következtésre jut az olvasó, hogy maga Károly az UFO...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése