Diana walesi hercegnő emléke ma is rendkívül erősen él a britekben. Halálának ötödik évfordulója előtt ugyanakkor sokan úgy érzik, hogy Lady Diana Spencernek még mindig nem sikerült igazán emléket állítani. A hercegnő örök legenda marad, nemcsak a brit alattvalók számára.
Diána walesi hercegné (született Diana Frances Spencer[1]; 1961. július 1.1997. augusztus 31.) Károly herceg első felesége. Két fia, Vilmos és Harry hercegek a második és a harmadik helyet foglalják el az Egyesült Királyság és 15 más nemzetközösségi királyság trónöröklési sorában.

Princess Diana 10 yr NewestNuma Tribute I Miss Your Love

James Hewitt--DI--eggyik szeretője

http://www.origo.hu/i/0209/20020923jameshewi.jpg

James Hewitt a kamerák előtt arról beszélt stúdióbeli lakótársának, Uri Gellernek, hogyan halt bele majdnem a brit trónörökös felségével folytatott kapcsolatába. A Back to Reality című program a Nagy-Britanniában különösen kedvelt valóságshow-alfaj, a híres emberekkel készített realityk legfrissebb darabja. Elődeinek népszerűsége és a bombasztikusnak szánt szereplőgárda azonban egyelőre kevés az új műsor sikeréhez.

Forrás: HölgyfórumJames Hewitt

Öngyilkos akart lenni James Hewitt, amikor 1992-ben nyilvánosságra került, hogy Diana szeretője volt éveken át. A volt lovassági tiszt, aki a hercegnőről szóló, folyamatosan bővülő bulvár hírfolyam egyik táplálója, a Back to Reality című valóságshow-ban Uri Gellernek elmélkedett múltjáról.

Az utolsó szerelem.

http://www.nana.hu/lapokkepek/cikkek/73000/73677_dodi01_s.jpg

Dodi visszavágásra kellett

A hercegnő az egész augusztust Mohamed Al Fayed fiával, a közismert playboy-jal, Dodival töltötte a Jonikal nevű jacht fedélzetén. A hajót pár hónappal korábban vásárolta a milliárdos, elsősorban azért, hogy imponáljon a hercegnőnek. A meghívás kapóra jött az elárvult Dianának.

Fiai az apjuknál nyaraltak, aki Camillával ünnepelte annak ötvenedik születésnapját, és csak pár hete szakított nagy szerelmével, doktor Hasnat Khannal.

A visszavágásra tökéletesen alkamasnak látszott a dúsgazdag Dodi, akivel körbehajózták az összes felkapott helyet a Földközi-tenger partján. A hercegnő sohasem ment a szomszédba, ha valakit bosszantani akart – és most


2009. január 27., kedd

Camilla ParkerA Camilla Parker Bowlesról szóló kötet szerzõje, Caroline Graham, a The Sun címû lapnál kezdte pályáját, s jelenleg a Mail on Sunday tudósítójaként dolgozik. Hosszú évek óta ismeri Camillát, kiváló kapcsolatai vannak a királyi udvarban, ezek felhasználásával írta meg könyvét.

http://next.habostorta.hu/OLD/uploads/kep/0017/0017703_1.jpg

Vannak benne ismert tények, de nagyon sok megdöbbentõ újdonság is. Károly herceg környezetében például mindenki tudott a trónörökös és Camilla kapcsolatáról. Az udvarban attól tartottak, hogy Károly VIII. Edward, néhai windsori herceg példáját követi, lemond a trónról, hogy szíve választottjával élhessen.

A királyi család nem engedhetett meg még egy ilyen botrányt, s Camilla sem akart az újságok címlapjain szerepelni. Inkább a háttérben maradt, s kitalálta az ideális megoldást: azt javasolta a hercegnek, hogy válassza az ifjú Diana Spencert.


Diana eszköz lett a királyi ház és a szerelmesek kezében. A fiatal lány álmában sem gondolta, hogy felhasználják, de nõi ösztöne bajt sejtett. Amikor barátaival és családjával is megosztotta félelmeit, azt mondták, túl késõ, az egész ország lázban ég a királyi esküvõ miatt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése