Diana walesi hercegnő emléke ma is rendkívül erősen él a britekben. Halálának ötödik évfordulója előtt ugyanakkor sokan úgy érzik, hogy Lady Diana Spencernek még mindig nem sikerült igazán emléket állítani. A hercegnő örök legenda marad, nemcsak a brit alattvalók számára.
Diána walesi hercegné (született Diana Frances Spencer[1]; 1961. július 1.1997. augusztus 31.) Károly herceg első felesége. Két fia, Vilmos és Harry hercegek a második és a harmadik helyet foglalják el az Egyesült Királyság és 15 más nemzetközösségi királyság trónöröklési sorában.

Princess Diana 10 yr NewestNuma Tribute I Miss Your Love

James Hewitt--DI--eggyik szeretője

http://www.origo.hu/i/0209/20020923jameshewi.jpg

James Hewitt a kamerák előtt arról beszélt stúdióbeli lakótársának, Uri Gellernek, hogyan halt bele majdnem a brit trónörökös felségével folytatott kapcsolatába. A Back to Reality című program a Nagy-Britanniában különösen kedvelt valóságshow-alfaj, a híres emberekkel készített realityk legfrissebb darabja. Elődeinek népszerűsége és a bombasztikusnak szánt szereplőgárda azonban egyelőre kevés az új műsor sikeréhez.

Forrás: HölgyfórumJames Hewitt

Öngyilkos akart lenni James Hewitt, amikor 1992-ben nyilvánosságra került, hogy Diana szeretője volt éveken át. A volt lovassági tiszt, aki a hercegnőről szóló, folyamatosan bővülő bulvár hírfolyam egyik táplálója, a Back to Reality című valóságshow-ban Uri Gellernek elmélkedett múltjáról.

Az utolsó szerelem.

http://www.nana.hu/lapokkepek/cikkek/73000/73677_dodi01_s.jpg

Dodi visszavágásra kellett

A hercegnő az egész augusztust Mohamed Al Fayed fiával, a közismert playboy-jal, Dodival töltötte a Jonikal nevű jacht fedélzetén. A hajót pár hónappal korábban vásárolta a milliárdos, elsősorban azért, hogy imponáljon a hercegnőnek. A meghívás kapóra jött az elárvult Dianának.

Fiai az apjuknál nyaraltak, aki Camillával ünnepelte annak ötvenedik születésnapját, és csak pár hete szakított nagy szerelmével, doktor Hasnat Khannal.

A visszavágásra tökéletesen alkamasnak látszott a dúsgazdag Dodi, akivel körbehajózták az összes felkapott helyet a Földközi-tenger partján. A hercegnő sohasem ment a szomszédba, ha valakit bosszantani akart – és most


2009. január 27., kedd

Camilla szürke eminenciásként irányította Károly herceg életét


Diana ekkor kezdte sejteni, hogy Camilla több egyszerû barátnál. Az esküvõ napját azonban már kitûzték. 1981. július 29-én az egész ország izgatottan várta az esküvõt, csak két ember szerette volna, ha elmarad: a menyasszony és a võlegény.


Ezzel a nappal kezdõdött Diana tragédiája. A szerelmi háromszögnek õ lett a vesztese. Diana, miután elvált Károlytól, bevallotta barátainak, hogy házasságuk az elsõ pillanattól fogva szemfényvesztés volt.


Színjáték volt a házasság


Az esküvõ után Camilla a háttérbe akart húzódni, hogy ne zavarja meg Károly házasságát. Kijelentette, hogy a testi kapcsolat ki van zárva, amit a herceg elfogadott. A szerzõ szerint azonban mindhárman szenvedtek a rájuk kényszerített helyzettõl.


Camilla – egyik bizalmasa szerint megjárta a poklot, de mint mindig, most is lojális és néma maradt. Csak egyetlen egyszer vesztette el önuralmát, amikor a The Sunban azt olvasta, hogy Diana rottweilernek nevezte. Camilla komolyan aggódott saját biztonsága miatt. Az emberek õt okolták az imádott hercegnõ haláláért. Minden éjszaka rendõrök õrizték házát. Egy ideig a háttérben maradt, aztán Károly egy haditervet dolgozott ki Camilla rehabilitálására.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése